Titel

Iets is niets

De zevende aflevering heet ‘iets is niets’, maar er gebeurd heel veel. Bij de eerste opdracht zijn bijvoorbeeld veel koffers verstopt in een verlaten resort. De kandidaten mogen hun eigen koffers zoeken, maar moeten hierbij uitkijken niet gepakt te worden door de piccolo’s. Hoewel Tim nochalant de camera’s bestuurt, vindt hij wel als enige zijn koffer en verdient zo € 300,-. Annemieke krijgt niet eens de kans om te zoeken en moet de hele tijd in de controleroom blijven, hoe lang ze daar ook zit, ziet ze niet dat de camera’s allemaal genummerd zijn en deze nummers corresponderen met hun locatie.


Bij de tweede opdracht mogen de kandidaten kwartetten. Annemieke en Klaas halen hier de echte winst binnen, Annemieke verdient zes jokers, een vrijstelling en haalt geld uit de pot, Klaas mag een zwarte vrijstelling in zijn zak stoppen. De rest haalt ook iets binnen, maar vooral Annemieke speelt dit heel goed.


De kandidaten mogen een restaurant zonder keuken runnen tijdens de derde opdracht. Echt soepel gaat dit niet, vrij snel is het geld op, moet Tim slijmen bij de lokale middenstand of alles later betaald kan worden en spuugt Klaas over de kip.


Vlak voor de executie krijgt Rop een joker van Annemieke. Hij heeft er echter vrij weinig aan, Klaas zet namelijk zijn zwarte vrijstelling. Jokers konden Rop dus niet meer helpen en zo krijg hij een rood scherm.

Molgraphic

Money money money

Wie verdenkt wie?

Groepsfoto

Groep

Comments

comments