Is-sigrid-De-Mol

Is Sigrid toch de Mol?

Eigenlijk heeft de naam Sigrid nooit in het Molboekje van Molgraphic gestaan. Ja in de kantlijn, met hartjes eromheen, maar niet als Molverdachte. Sigrid is een leuke aanvulling van het team, maar een Mol? Nee, Toch? Tot aflevering 3 om de hoek kwam kijken.

extragifsigrid

Jochem’s Molboekje

Aan het begin van aflevering 3 is Jochem zijn Molboekje kwijt. Hij vraagt direct aan zijn kamergenoot Sigrid of zij hem heeft, maar zij ontkent dit.


In haar biecht horen we haar opeens zeggen dat zij de sleutel heeft van kamer 445 (HOEZO!?), de kamer van Thomas en Diederik.  Ze zegt dat ze het niet kan laten om het Molboekje van Jochem te zoeken …

… maar is dat wel zo?

Uiteindelijk maakt ze de vragenlijst van Thomas buit. Je hoort haar alleen in de biecht zeggen dat ze op zoek gaat naar het Molboekje van Jochem. Het kan ook puur zijn om te stoken binnen de groep. Het voelt gescript, opeens heeft ze de sleutel.

extragif-sigrid

Daar houdt het niet op, in de extra beelden, waar Jochem’s boekje magisch weer boven komt drijven, heeft Sigrid ook een hele geacteerde bijrol.

Miss Mole

Na aflevering één en twee dachten was het zeker: de Mol is een man. Totdat Art vrolijk met zijn vier boeken stond te zwaaien.

Eén van deze boeken vallen extra op: ‘Miss Mole’. Een hint naar Sigrid om het gebruik van de term ‘Miss’ die vaak voor een ongetrouwde vrouw wordt gebruikt?

Is Sigrid jouw Molverdachte? Of doet een andere kandidaat dingen waar je mond van open valt?

gif13

Comments

comments