titel

‘verblinden’

Etherdicipline, luchtbalonnen, een cabrio, paarden en revolvers… alle ingrediënten voor de zevende aflevering van ‘Wie is de Mol?’. Maar wat viel er verder allemaal op deze aflevering?

Vrijwel direct aan het begin van de aflevering wordt Thomas benoemt tot nieuwe penningmeester. Hoezo is er weer een sleutelpositie opkomst in de volgende opdrachten Thomas?

Bij de eerste opdracht moeten de kandidaten 25 vragen beantwoorden over elkaar. Dit mag echter alleen via de portofoon. Een kandidaat hoort de ene collega en kan alleen zenden naar de ander, maar voordat Diederik dat door heeft…

Niet dat het bij de rest wel heel erg soepel gaat.

Wat opvalt is dat Sanne, aan Jochem vertelt dat zij en Imanuelle de vorige test op Diederik zaten. Jochem vertelt vervolgens aan Thomas dat Imanuelle op Sanne zat.

Desondanks wordt er toch € 800,- in het laatje gebracht. Ondertussen is er bij Jochem juist weer iets verdwenen…

Thomas heeft de Joker van Jochem gejat, maar zijn geweten begint wel aan hem te knagen.

Bij de tweede opdracht mogen Jochem, Thomas en Sanne in een cabrio toeren door Oregon.

gif4

Imanuelle en Diederik mogen in de luchtballonnen.

gif5

De cabrio moet het telefoonnummer onder de ballonnen spotten, bellen en vervolgens een code doorgeven. Imanuelle mag op haar beurt het zelfde doen bij Diederik.

gif6

Dit gaat allemaal super goed, totdat Diederik naar Thomas de bestemming moet doorbellen.

Uiteindelijk gaat het allemaal net goed en wordt er € 1.500,- verdiend. Bij de volgende opdracht is Thomas weer lekker bezig.

Gelukkig was daar langzame Sanne die op deze manier in alle rust geld binnen kan harken.

gif8

Thomas is de enige die geen geld heeft verdiend deze opdracht. De rest heeft lekker kunnen schieten.

gif10

gif11

Terug in het hotel bekent Thomas zijn zonde. Hij wil de joker van Jochem wel terug geven, maar daar voor terug wil hij 2 minuten in het molboekje van Jochem kijken. Jochem vindt dit prima.

Ook al heeft Cowgirl Imanuelle zich lekker door dit seizoen heen mogen schieten, het mocht niet baten. Ze krijgt een rood scherm.

gif12

En daarmee verdwijnt de kostwinner uit het spel.

Zo zien de verdenkingen er nu uit:

Comments

comments